Drivit den digitala utvecklingen sedan 2014

Den pågående digitala omställningen nydanar bygg- och fastighetsbranschens syn arbetssätt, produktivitet och säkerhet.

Vår strävan är att öka den branschens digitala mognad för att skörda vinsterna av datadrivna insikter och digital precision.

Uppdrag

Smarta beslut med digital precision

Med våra beprövade digitala lösningar revolutionerar vi sättet vi planerar, bygger och förvaltar den byggda miljön. Vår huvudfokus är att optimera våra kunders affärer för att öka deras lönsamhet och hållbarhet.

Kombination av vår strategiska höjd och digitala expertis gör att vi förstår branschens specifika utmaningar bättre än de flesta. Vår förmåga att tillämpa skräddarsydda digitala verktyg och processer gör oss till en unik partner för de ledande bygg- och fastighetsbolagen.

Tillsammans arbetar vi för digital precision för datadrivna insikter och smarta beslut.

Om Zynka

Vår strategi

En passionerad förändringsledare och pålitlig partner.

På Zynka är vi stolta över att vara en pålitlig partner, och djupt engagerade i att vara en stark kraft för förändringsledning och digital transformation. Medvetna om möjligheterna med digitalisering är vi hängivna till att stödja branschens och våra kunders resa mot nya sätt att verka, samrverka och utvecklas. Oavsett om det gäller rådgivning, byggprojekttjänster eller fastighetsförvaltning, är vårt löfte att leverera maximalt värde för organisationer och människorna i dem.

Vi tror på att skapa verklig förändring och strävar alltid efter att vara i framkant. Vår expertis och erfarenhet gär det möjligt för oss att utmana status quo och identifiera möjligheter som tar organisationer till sin nästa nivå.

Som en pålitlig partner förstår vi vikten av att bygga starka relationer och skapa förtroende. Vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder, lyssnar på deras behov och utmaningar, och utformar skräddarsydda lösningar som passar deras specifika krav. Genom att vara pålitliga och ansvarstagande tar vi oss an varje projekt med professionalism och dedikation.

Tillsammans bygger vi morgondagen redan idag. Vi är redo att ta itu med de komplexa utmaningar som dagens bygg- och fastghetsbolag står inför och vara er trygga partner.

Om Zynka

1 / 1

Vår kompetens

Den perfekta kombinationen av branschkunskap och digital expertis.

Vi är ett kollektiv utöver det vanliga. Den perfekta kombinationen av branschkunskap och digital expertis. Vår kompetens sträcker sig över en bred skala samtidigt som vi är specialiserade inom våra respektive områden. Med vår innovativa och tekniska kunskap, är vi rustade för att hjälpa alla kunder, oavsett utmaning.

Zynkas erbjudande omfattar allt från strategisk rådgivning, taktisk byggledning och digital implementering. Vårt team är skickligt rustat för att guida i nya områden och introducera digitala verktyg och processer längs vägen.

Vi är övertygade om vår förmåga att leverera stora värden oavsett vilket projekt vi introduceras för. Vår kompetens och erfarenhet gör att vi kan erbjuda de mest passande digitala lösningarna med lönsamma resultat. Utmana oss gärna!

Joina oss

En digital morgondag

Zynka har alltid ögonen öppna efter engagerade personer som vill vara del i att driva branschen framåt. Om du är intresserad av hur det är att arbeta här, läs gärna vidare på vår karriärsida.

Den röda tråden i våra samarbeten är det aldrig sinande engagemanget i att hjälpa våra kunder att navigera i det digitala landskapet, och omvandla det komplexa till enkelt.

Historia

Mer precision, bättre beslut

Allt började med övertygelsen att data är en kraftfull katalysator för förändring.

Vi har hjälpt över 100 företag att uppnå bättre resultat genom bättre kontroll av sina data.

Det låter enkelt men det finns inga genvägar för framgångsrika, hållbara organisationer i en så komplex bransch som bygg och fastighet. Svaret är medvetna strategier, kompetent ledarskap och rätt prioriteringar som kombinerar människor, processer och teknik.

Idag är Zynka branschledande på digitala lösningar som hjälper organisationer att förbättra sin produktivitet och sitt beslutsfattande med digital precision.

Zynka är en del av Newsec Digital Accelerator och Newsec Group sedan 2022.

Om oss

En unik mix

Vår spets är vår bredd. Vi har hög kompetens och mångsidig expertis som vår stora stolthet. Förändringsledning är vår styrka tack vare skickliga, teknist drivna och branschkunniga individer. Oavsett vad projektet behöver har vi någon i vårt team som är skräddarsydd för utmaningen.

För verksamhetsutveckling till byggprojekttjänster eller fastighetssytem är vi välutrustade för att vägleda våra kunder genom att introducera innovativa verktyg som har stor inverkan på deras affär och processer.

Zynka har experter inom olika områden. Strateger med ansvar för rådgivning, projektledare som optimerar projektprocesser, BIM-specialister för datadriven konstruktion och planering och digitala utvecklare som designar framtidens teknik. Vi har en unik förmåga att skapa värde för våra kunder.

Kontakta oss

Alltid redo för nästa utmaning

Vi tror på kraften i data och digitala lösningar för att skapa större och hållbara värden. Om du är redo för förändring, berätta gärna om ditt uppdrag.

Emelie Sahlsten
HR Business Partner
mailto:Emelie.Sahlsten@newsec.se
+46700125257

Emma Smart
Marknad
emma.smart@zynka.se
+46 723 736177

Sandra Broberg
Ekonomi
sandra.broberg@zynka.se
+46 768 933942

Om oss

Är du redo att stärka din organisation?

Det är perfekt att starta idag. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.