Digital accelerator sedan 2014

Den pågående digitala omställningen nydanar bygg- och fastighetsbranschens syn arbetssätt, produktivitet och säkerhet.

Vår strävan är att öka den branschens digitala mognad för att skörda vinsterna av digital precision och datadrivna beslut.

Smarta beslut med digital precision

Med våra beprövade digitala lösningar revolutionerar vi sättet vi planerar, bygger och förvaltar den byggda miljön. Vår huvudfokus är att optimera våra kunders affärer för att öka deras lönsamhet och hållbarhet.

Kombination av vår strategiska höjd och digitala expertis gör att vi förstår branschens specifika utmaningar bättre än de flesta. Vår förmåga att tillämpa skräddarsydda digitala verktyg och processer gör oss till en unik partner för de ledande bygg- och fastighetsbolagen.

Tillsammans arbetar vi för digital precision för datadrivna insikter och smarta beslut.

En unik mix

Vår spets är vår bredd. Vi förbättra processer och implementera digitala verktyg pch systematik som har stor inverkan på våra kunders affär och processer med en unik förmåga att skapa hållbara mätbara värden.

Vi har specialistkompetens liksom bred branscherfarenhet. Oavsett vad projektet behöver har vi personer i vårt team som är skräddarsydd för utmaningen. Strateger med ansvar för rådgivning, projektledare som optimerar projektprocesser, BIM-specialister för datadriven konstruktion och planering och digitala utvecklare som designar framtidens teknik.

Den röda tråden i våra samarbeten är det aldrig sinande engagemanget för att omvandla det komplexa till enkelt.

Zynka har alltid ögonen öppna efter engagerade personer som vill vara del i att driva branschen framåt. Om du är intresserad av hur det är att arbeta här, läs gärna vidare på vår karriärsida.

Kraften i data

Allt började med övertygelsen att data är en kraftfull katalysator för förändring.

Vi har hjälpt över 100 företag att uppnå bättre resultat genom bättre kontroll av sina data. Det låter enkelt men det finns inga genvägar för framgångsrika, hållbara organisationer i en så komplex bransch som bygg och fastighet. Svaret är medvetna strategier, kompetent ledarskap och rätt prioriteringar som kombinerar människor, processer och teknik.

Idag är Zynka branschledande på digitala lösningar som hjälper organisationer att förbättra sin produktivitet och sitt beslutsfattande med digital precision. Zynka är en del av Newsec Digital Accelerator och Newsec Group sedan 2022.

Om Zynka

Vår strategi

En passionerad förändringsledare

På Zynka är vi stolta över att vara en pålitlig partner, och är djupt engagerade i förändringsledning och transformation. Medvetna om möjligheterna med digitalisering är vi hängivna branschens och våra kunders resa mot nya sätt att hantera, analysera fastighetsdata. Oavsett  utmaning levererar Zynka unika, hållbara och mätbara värden för bransch, organisationer och individer.

Vi strävar alltid efter att vara i framkant och tror på att skapa betydelsefull och bestående förändring. Vår expertis och erfarenhet gör det möjligt att utmana status quo och identifiera möjligheter som tar organisationer till sin nästa nivå.

Vi vet vikten av att bygga starka relationer. Vi arbetar nära och lyhört med våra kunder och skräddarsyr lösningar för deras specifika behov. Genom att vara drivna, noggranna och ansvarstagande tar vi oss an varje projekt med maximal professionalism.

Tillsammans bygger vi morgondagen redan idag. Vi älskar att lösa de komplexa utmaningar som dagens bygg- och fastighetsbolag står inför och vara en trygg partner på deras resa.

Om Zynka

1 / 1

Vår kompetens

Perfekt kombination av bredd och spets

Vi är ett kollektiv utöver det vanliga. Den perfekta kombinationen av branschkunskap och digital expertis. Vår kompetens sträcker sig över en bred skala samtidigt som vi är specialiserade inom nischade områden. Med vår innovativa och tekniska kunskap, är vi rustade för att hjälpa alla kunder, oavsett utmaning.

Zynkas erbjudande omfattar allt från strategisk rådgivning, process-, projekt- och byggledning till digital fastighetsförvaltning med vår plattform Digital Buildings.

Vi är övertygade om vår förmåga att leverera stora värden oavsett projekt. Vår kompetens och erfarenhet gör att vi kan erbjuda skräddarsydda digitala lösningar och processer för ökad lönsamhet, effektivitet och säkerhet. Utmana oss gärna!

Alltid redo för nästa utmaning

Vi tror på kraften i data och digitala lösningar för att skapa större och hållbara värden. Om du är redo för förändring, berätta gärna om ditt uppdrag.

Om oss

Är du redo att stärka din organisation?

Det är perfekt att starta idag. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

KONTAKTA OSS
x